Campingplass Viking Camping og Kro

Book Campingplass Viking Camping og Kro – Finn tilbud på Viking Camping og Kro (Campingplass), Innvik (Norge)

Campingplass Viking Camping og Kro

  • Reserver Campingplass Viking Camping og Kro
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Finn ledig overnatting

Viking Camping og Kro ligger i Innvik, 42 ​​km fra Geiranger. Briksdalsbreen er 38 km unna. Du kan benytte deg av avgiftsfri, privat parkering på stedet. Alle hyttene har sittehjørne og kjøkkenutstyr. Alle boenhetene har utsikt over fjorden. Du får eget eller felles bad. Du kan benytte deg av vaskemaskin, tørketrommel, felleskjøkken og fire ekstra toaletter i servicebygningen. Viking Camping og Kro har en badstue.

Dette ligger i nærheten
*

Stryn T-Bar
Viking Camping og Kro ligger i Innvik, 42 ​​km fra Geiranger. Briksdalsbreen er 38 km unna. Du kan benytte deg av avgiftsfri, privat parkering på stedet.

Hva å se og gjøre i nærheten av Campingplass Viking Camping og Kro

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Campingplass Viking Camping og Kro

Ting å gjøre i nærheten av Campingplass Viking Camping og Kro

Restauranter i nærheten av Campingplass Viking Camping og Kro

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Campingplass Viking Camping og Kro

Leiebil i nærheten av Campingplass Viking Camping og Kro

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.