Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Book Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway – Finn tilbud på Charming timber house in Stryn, Norway (Feriehus) (Norge)

Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

  • Reserver Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Charming timber house in Stryn, Norway

Charming timber house in Stryn ligger i Stryn, og har klimaanlegg, uteplass, hage og grillutstyr. Gratis Wi-Fi og gratis privat parkering tilbys også. Ferieboligen har 4 soverom, 2 bad med badekar, vaskemaskin, flatskjerm-TV med satellittkanaler og et kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og matlagingsutstyr. Du kan leie håndklær og sengetøy på stedet mot en ekstra avgift. Som gjest her kan du slappe av på terrassen eller stå på ski i nærheten.

Dette ligger i nærheten
*

Stryn T-Bar
Charming timber house in Stryn ligger i Stryn, og har klimaanlegg, uteplass, hage og grillutstyr. Gratis Wi-Fi og gratis privat parkering tilbys også.

Hva å se og gjøre i nærheten av Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Ting å gjøre i nærheten av Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Restauranter i nærheten av Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Leiebil i nærheten av Feriehus Charming timber house in Stryn, Norway

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.