Feriehus Dale Gård

Book Feriehus Dale Gård – Finn tilbud på Dale Gård (Feriehus), Heggenes (Norge)

Feriehus Dale Gård

  • Reserver Feriehus Dale Gård
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Dale Gård

Dette ombygde gårdshuset ligger 15 km fra skistedet Beitostølen, og har et fullt utstyrt kjøkken og 2 flatskjerm-TV-er med kabelkanaler. Gjestene kan beundre panoramautsikten over Slettefjell og Heggefjord. Dale Gård har 5 soverom og 2 romslige stuer med spiseplass og TV. Det finnes 2 bad og et ekstra toalett. En oppvaskmaskin og vaskemaskin sørger for ekstra komfort. Gjestene kan slappe av og nyte utsikten fra hyttas store hage. Skibod og badstue er også tilgjengelig.

Dette ombygde gårdshuset ligger 15 km fra skistedet Beitostølen, og har et fullt utstyrt kjøkken og 2 flatskjerm-TV-er med kabelkanaler. Gjestene kan beundre panoramautsikten over Slettefjell og Heggefjord.

Hva å se og gjøre i nærheten av Feriehus Dale Gård

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Feriehus Dale Gård

Ting å gjøre i nærheten av Feriehus Dale Gård

Restauranter i nærheten av Feriehus Dale Gård

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Feriehus Dale Gård

Leiebil i nærheten av Feriehus Dale Gård

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.