Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Book Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw – Finn tilbud på Finnøya with 180* Atlantic veiw (Feriehus) (Norge)

Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

  • Reserver Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Finn ledig overnatting

Finnøya with 180* Atlantic veiw ligger på Finnøy og har klimaanlegg, eget basseng, hageutsikt over hagen og uteplass. Overnattingsstedet ligger ved sjøen, og har restaurant, bar og hage. Ferieboligen har 6 soverom, flatskjerm-TV med kabelkanaler, vaskemaskin, bad med dusj og kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Du kan benytte deg av gratis privat parkering ved ferieboligen. Finnøya med 180* Atlantic veiw har lekeplass. Du kan spille dart på stedet, eller fiske i nærområdet, under oppholdet.

Spisesteder og matbutikker
*


Finnøy Havstuer


Spisested

Finnøya with 180* Atlantic veiw ligger på Finnøy og har klimaanlegg, eget basseng, hageutsikt over hagen og uteplass. Overnattingsstedet ligger ved sjøen, og har restaurant, bar og hage.

Øya Pub


Kafé, pub eller bar


Coop Marked Harøy


Supermarked

Hva å se og gjøre i nærheten av Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Ting å gjøre i nærheten av Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Restauranter i nærheten av Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Leiebil i nærheten av Feriehus Finnøya with 180* Atlantic veiw

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.