Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Book Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments – Finn tilbud på Torsetlia Cottages and Apartments (Feriepark), Uvdal (Norge)

Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

  • Reserver Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Torsetlia Cottages and Apartments

Dette familiedrevne overnattingsstedet ligger på Dagalifjell, 1040 meter over havet. Her tilbys hytter og leiligheter med eget bad, kjøkken og gratis Wi-Fi. Uvdal alpinsenter ligger 5,5 km unna. Alle boenhetene på Torsetlia Cottages & Apartments har sittehjørne med sofa og TV samt kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin og spiseplass. Mange har egen terrasse med fjellutsikt, og hyttene har egen badstue. I høysesongen serverer Torsetlias restaurant regionale spesialiteter. Andre fellesfasiliteter omfatter reserverbar badstue, lekeplass og bar med peis. Du kan parkere avgiftsfritt på stedet.

Dette ligger i nærheten
*

Heistrase
Dette familiedrevne overnattingsstedet ligger på Dagalifjell, 1040 meter over havet. Her tilbys hytter og leiligheter med eget bad, kjøkken og gratis Wi-Fi. Uvdal alpinsenter ligger 5,5 km unna.
Mjolner
Hugin

Hva å se og gjøre i nærheten av Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Ting å gjøre i nærheten av Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Restauranter i nærheten av Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Leiebil i nærheten av Feriepark Torsetlia Cottages and Apartments

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.