Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Book Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje – Finn tilbud på TrollAktiv Adventure Park Evje (Feriepark) (Norge)

Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

  • Reserver Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • TrollAktiv Adventure Park Evje

Trollaktiv ligger 50 meter fra Syrtveitfossen og 7 km fra Evje sentrum. Her finner du gratis WiFi, en kiosk på stedet, et felles kjøkken og en grill. Her får du enkel overnatting i hytter og rom på vandrerhjem. Noen av boenhetene har eget bad, og andre har felles bad. I tillegg har noen av boenhetene uteplass, kjøkkenkrok og sittehjørne. Personalet kan hjelpe deg med å arrangere rafting, kanopadling og fotturer. På stedet kan du blant annet bruke løypestrenger, en lekeplass, bordtennisbord, kajaker og baner for strandvolleyball og fotball. Terrengsykling og klatring er også mulig her, og du kan leie kano på stedet.

Spisesteder og matbutikker
*


Revsnes Hotel


Kafé, pub eller bar

Trollaktiv ligger 50 meter fra Syrtveitfossen og 7 km fra Evje sentrum. Her finner du gratis WiFi, en kiosk på stedet, et felles kjøkken og en grill.

Remi 1000


Supermarked


Dølen hotel


Spisested

Hva å se og gjøre i nærheten av Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Ting å gjøre i nærheten av Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Restauranter i nærheten av Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Leiebil i nærheten av Feriepark TrollAktiv Adventure Park Evje

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.