Gjestgiveri Art Studio

Book Gjestgiveri Art Studio – Finn tilbud på Art Studio (Gjestgiveri), Sortland (Norge)

Gjestgiveri Art Studio

  • Reserver Gjestgiveri Art Studio
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Art Studio

Art Studio ligger i Sortland, 8 km fra hurtigrutekaia i Sortland, og har en bar, avgiftsfri privat parkering og en hage. Her kan du gå på ski rett utenfor inngangsdøra. Her finner du familierom og en grill du kan bruke. Rommene har gratis WiFi og uteplass med utsikt over elva. Alle rommene på gjestgiveriet har sittehjørne, flatskjerm-TV med satellittkanaler, kjøkken, spiseplass og eget bad med hårføner, dusj og badekar. Alle rommene har mikrobølgeovn. Art Studio har en terrasse. Det er gode muligheter for å stå på ski og ta fotturer i området. Du kan leie skiutstyr på overnattingsstedet.

Dette ligger i nærheten
*

Hurtigrutekaia på Sortland
Art Studio ligger i Sortland, 8 km fra hurtigrutekaia i Sortland, og har en bar, avgiftsfri privat parkering og en hage. Her kan du gå på ski rett utenfor inngangsdøra. Her finner du familierom og en grill du kan bruke. Rommene har gratis WiFi og uteplass med utsikt over elva.
Hurtigrutekaia på Stokmarknes

Hva å se og gjøre i nærheten av Gjestgiveri Art Studio

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Gjestgiveri Art Studio

Ting å gjøre i nærheten av Gjestgiveri Art Studio

Restauranter i nærheten av Gjestgiveri Art Studio

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Gjestgiveri Art Studio

Leiebil i nærheten av Gjestgiveri Art Studio

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.