Gjestgiveri Beijing home

Book Gjestgiveri Beijing home – Finn tilbud på Beijing home (Gjestgiveri), Tromsø (Norge)

Gjestgiveri Beijing home

  • Reserver Gjestgiveri Beijing home
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Beijing home

Beijing home ligger i Tromsø, 2,7 km fra hurtigrutekaia og 2 km fra Norges Råfisklag, og tilbyr innkvartering med kjøkken og felles bad. På stedet kan du benytte deg av gratis WiFi og et felleskjøkken. Alle rommene på gjestgiveriet har vannkoker og mikrobølgeovn. I nærheten av Beijing home finner du severdigheter som Fjellheisen, Ishavskatedralen og Polarmuseet. Nærmeste flyplass er Tromsø lufthavn, Langnes, som ligger 6 km fra overnattingsstedet. Flyplasstransport tilbys mot en ekstra avgift.

Beijing home ligger i Tromsø, 2,7 km fra hurtigrutekaia og 2 km fra Norges Råfisklag, og tilbyr innkvartering med kjøkken og felles bad. På stedet kan du benytte deg av gratis WiFi og et felleskjøkken.

Hva å se og gjøre i nærheten av Gjestgiveri Beijing home

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Gjestgiveri Beijing home

Ting å gjøre i nærheten av Gjestgiveri Beijing home

Restauranter i nærheten av Gjestgiveri Beijing home

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Gjestgiveri Beijing home

Leiebil i nærheten av Gjestgiveri Beijing home

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.