Hotell Altafjord Gjestegaard

Book Hotell Altafjord Gjestegaard – Finn tilbud på Altafjord Gjestegaard (Hotell) (Norge)

Hotell Altafjord Gjestegaard

 • Reserver Hotell Altafjord Gjestegaard
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Altafjord Gjestegaard 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger i gamlebyen i Alta, med utsikt over Altafjorden. Hotellet tilbyr regional mat og rom med gratis WiFi. Alta lufthavn er 6 km unna. Alle de moderne rommene på Altafjord Gjestegaard & Spa har stilfull innredning, TV og komfortable lenestoler. Altafjord Gjestegaard tilbyr velværefasiliteter, som en badstue du kan reservere og et boblebad. Restauranten serverer tradisjonelle retter. Om kvelden kan du nyte utsikten over vannet med noe godt å drikke på den felles terrassen. Der kan du til og med få sett midnattssola eller nordlyset.

Dette hotellet ligger i gamlebyen i Alta, med utsikt over Altafjorden. Hotellet tilbyr regional mat og rom med gratis WiFi. Alta lufthavn er 6 km unna.

Hva kan man gjøre på Altafjord Gjestegaard?

Altafjord Gjestegaard tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Boblebad/badestamp/jacuzzi
 • Badstue
 • Utendørsbad
 • Massasjestol

Hvor mye koster det å overnatte på Altafjord Gjestegaard?

Prisene hos Altafjord Gjestegaard kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Altafjord Gjestegaard?

Innsjekking hos Altafjord Gjestegaard er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva slags rom kan jeg booke hos Altafjord Gjestegaard?

På Altafjord Gjestegaard finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom

Kan jeg parkere bil på Altafjord Gjestegaard?

Altafjord Gjestegaard tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Sikker parkeringsplass

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Altafjord Gjestegaard

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Altafjord Gjestegaard

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Altafjord Gjestegaard

Restauranter i nærheten av Hotell Altafjord Gjestegaard

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Altafjord Gjestegaard

Leiebil i nærheten av Hotell Altafjord Gjestegaard

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.