Hotell Alver Hotel

Book Hotell Alver Hotel – Finn tilbud på Alver Hotel (Hotell), Alversund (Norge)

Hotell Alver Hotel

 • Reserver Hotell Alver Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Alver Hotel 4-stjernershotell

Dette familiedrevne hotellet ligger 2 km utenfor Alversund og 30 minutters kjøring fra Bergen. Alle rommene har TV, sittegruppe og utsikt over hagen eller naturomgivelsene. Parkering er gratis. Alle hotellrommene på Alver har bad og klassisk innredning. Noen av rommene har balkong eller minibar. Hotellets restaurant serverer lokale og internasjonale à la carte-retter fra mandag til lørdag. Hver søndag serveres en middagsbuffé. Hagen er et fint sted å slappe av.

Dette familiedrevne hotellet ligger 2 km utenfor Alversund og 30 minutters kjøring fra Bergen. Alle rommene har TV, sittegruppe og utsikt over hagen eller naturomgivelsene. Parkering er gratis.

Hva kan man gjøre på Alver Hotel?

Alver Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Turmuligheter
 • Fiskemuligheter

Hva slags rom kan jeg booke hos Alver Hotel?

På Alver Hotel finnes følgende romtyper:

 • Tomannsrom
 • Enkeltrom
 • Leilighet

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Alver Hotel?

Innsjekking hos Alver Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 13.30.

Har Alver Hotel en restaurant?

Alver Hotel har 1 restaurant:

 • Amalie Restaurant

Hva slags frokost serveres på Alver Hotel?

Gjester som bor på Alver Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.2).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Alver Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Alver Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Alver Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Alver Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Alver Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Alver Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.