Hotell Amerikalinjen

Book Hotell Amerikalinjen – Finn tilbud på Amerikalinjen (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Amerikalinjen

 • Reserver Hotell Amerikalinjen
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Amerikalinjen 4-stjernershotell

Amerikalinjen ligger midt i Oslo sentrum, og er et livlig boutiquehotell som er oppkalt etter cruiseskipet fra 1800-tallet med samme navn. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og WiFi er gratis. Noen av rommene på Amerikalinjen har balkong, mens alle har elegant innredning, kaffemaskin fra Nespresso, minibar, eget bad med dusjkabinett, stilige mosaikkfliser og kostnadsfrie badeprodukter, skrivebord, flatskjerm-TV, norske designerlamper og unike gjenstander fra Amerikalinjens historie. Boutiquehotellet har flere barer og restauranter, deriblant en cocktailbar og en koselig klubb som er inspirert av jazzklubbene i New York. Du kan innta en norsk-amerikansk frokost i brasseriet på stedet.

Amerikalinjen ligger midt i Oslo sentrum, og er et livlig boutiquehotell som er oppkalt etter cruiseskipet fra 1800-tallet med samme navn. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og WiFi er gratis.

Har Amerikalinjen en restaurant?

Amerikalinjen har 1 restaurant:

 • Brasserie Atlas

Hvor mye koster det å overnatte på Amerikalinjen?

Prisene hos Amerikalinjen kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Amerikalinjen?

Gjester som bor på Amerikalinjen kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.5).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Amerikalinjen?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Amerikalinjen med:

 • Tog 20 min.

Hva kan man gjøre på Amerikalinjen?

Amerikalinjen tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Bibliotek
 • Trening

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Amerikalinjen

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Amerikalinjen

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Amerikalinjen

Restauranter i nærheten av Hotell Amerikalinjen

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Amerikalinjen

Leiebil i nærheten av Hotell Amerikalinjen

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.