Hotell Anker Brygge

Book Hotell Anker Brygge – Finn tilbud på Anker Brygge (Hotell), Svolvær (Norge)

Hotell Anker Brygge

 • Reserver Hotell Anker Brygge
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Anker Brygge 5-stjernershotell

En av våre favoritter i Svolvær.Anker Brygge ligger på en øy utenfor Svolvær havn i Lofoten, og tilbyr rom i tradisjonelle norske rorbuer. Alle boenhetene har kostnadsfri Wi-Fi og utsikt over havet eller kaia. Her bor du kun 150 meter fra torget. Alle suitene på Anker Brygge har uteplass, en kjøkkenkrok med kokeplate og oppvaskmaskin, spisebord, sittehjørne og privat parkeringsplass. Restauranten Kjøkkenet serverer tradisjonelle retter fra Lofoten. Om sommeren kan du spise ute på den store terrassen.

En av våre favoritter i Svolvær.Anker Brygge ligger på en øy utenfor Svolvær havn i Lofoten, og tilbyr rom i tradisjonelle norske rorbuer. Alle boenhetene har kostnadsfri Wi-Fi og utsikt over havet eller kaia. Her bor du kun 150 meter fra torget.

Hvor mye koster det å overnatte på Anker Brygge?

Prisene hos Anker Brygge kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Anker Brygge?

Gjester som bor på Anker Brygge kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.9).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Engelsk/irsk
 • Glutenfri
 • Buffé

Kan jeg parkere bil på Anker Brygge?

Anker Brygge tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Gateparkering
 • Handikapparkering

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Anker Brygge?

Innsjekking hos Anker Brygge er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Har Anker Brygge en restaurant?

Anker Brygge har 1 restaurant:

 • Restaurant Kjøkkenet

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Anker Brygge

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Anker Brygge

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Anker Brygge

Restauranter i nærheten av Hotell Anker Brygge

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Anker Brygge

Leiebil i nærheten av Hotell Anker Brygge

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.