Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Book Hotell Arctic Hotel Nordkapp – Finn tilbud på Arctic Hotel Nordkapp (Hotell), Honningsvåg (Norge)

Hotell Arctic Hotel Nordkapp

 • Reserver Hotell Arctic Hotel Nordkapp
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Arctic Hotel Nordkapp ligger i Honningsvåg, 300 meter fra Hurtigrutekaia. Overnattingsstedet er det eldste hotellet i Honningsvåg, og tilbyr gratis WiFi. Rommene har eget bad. Fiske er blant aktivitetene som er populære i og rundt Honningsvåg. Du finner en dagligvarebutikk, bank og et apotek i nærheten.

Arctic Hotel Nordkapp ligger i Honningsvåg, 300 meter fra Hurtigrutekaia. Overnattingsstedet er det eldste hotellet i Honningsvåg, og tilbyr gratis WiFi.

Hvor mye koster det å overnatte på Arctic Hotel Nordkapp?

Prisene hos Arctic Hotel Nordkapp kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Har Arctic Hotel Nordkapp en restaurant?

Arctic Hotel Nordkapp har 1 restaurant:

 • Havly

Hva slags rom kan jeg booke hos Arctic Hotel Nordkapp?

På Arctic Hotel Nordkapp finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Dobbeltrom

Kan jeg parkere bil på Arctic Hotel Nordkapp?

Arctic Hotel Nordkapp tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Gateparkering

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Arctic Hotel Nordkapp?

Innsjekking hos Arctic Hotel Nordkapp er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Restauranter i nærheten av Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Leiebil i nærheten av Hotell Arctic Hotel Nordkapp

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.