Hotell Askvoll Fjordhotell

Book Hotell Askvoll Fjordhotell – Finn tilbud på Askvoll Fjordhotell (Hotell) (Norge)

Hotell Askvoll Fjordhotell

 • Reserver Hotell Askvoll Fjordhotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Askvoll Fjordhotell

Askvoll Fjordhotell ligger i Ask, og har en restaurant, bar, fellesstue og en hage. Overnattingsstedet tilbyr romservice, turistinformasjon og gratis WiFi overalt. Avgiftsfri, privat parkering er tilgjengelig, og hotellet tilbyr sykkelutleie for deg som ønsker å se deg rundt i området. Rommene har TV. Alle rommene på Askvoll Fjordhotell har eget bad med dusj. Du kan starte dagen med kontinental frokost eller frokostbuffé.

Askvoll Fjordhotell ligger i Ask, og har en restaurant, bar, fellesstue og en hage. Overnattingsstedet tilbyr romservice, turistinformasjon og gratis WiFi overalt. Avgiftsfri, privat parkering er tilgjengelig, og hotellet tilbyr sykkelutleie for deg som ønsker å se deg rundt i området.

Hvor mye koster det å overnatte på Askvoll Fjordhotell?

Prisene hos Askvoll Fjordhotell kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Askvoll Fjordhotell?

På Askvoll Fjordhotell finnes følgende romtyper:

 • Familierom
 • Dobbeltrom

Kan jeg parkere bil på Askvoll Fjordhotell?

Askvoll Fjordhotell tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Sikker parkeringsplass
 • Ladestasjon for elbil
 • Handikapparkering

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Askvoll Fjordhotell?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Askvoll Fjordhotell med:

 • Taxi 50 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Askvoll Fjordhotell?

Innsjekking hos Askvoll Fjordhotell er fra kl. 13.30, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Askvoll Fjordhotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Askvoll Fjordhotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Askvoll Fjordhotell

Restauranter i nærheten av Hotell Askvoll Fjordhotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Askvoll Fjordhotell

Leiebil i nærheten av Hotell Askvoll Fjordhotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.