Hotell Banken Hotel

Book Hotell Banken Hotel – Finn tilbud på Banken Hotel (Hotell), Haugesund (Norge)

Hotell Banken Hotel

 • Reserver Hotell Banken Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Banken Hotel 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Haugesund.Dette moderne hotellet ligger i en restaurert bankbygning i sentrum av Haugesund, og tilbyr gratis Wi-Fi og takterrasse. Frokost serveres hver dag, og hotellet har selvbetjent innsjekking. Alle rommene på Banken Hotel har flatskjerm-TV, lysekrone i krystall og eget bad med dusj. I nærområdet finner du havnepromenaden, ei gågate og en rekke butikker, barer og restauranter. Haugesund rådhus i neoklassisk stil ligger mindre enn 10 minutters gange fra Banken Hotel.

En av våre favoritter i Haugesund.Dette moderne hotellet ligger i en restaurert bankbygning i sentrum av Haugesund, og tilbyr gratis Wi-Fi og takterrasse. Frokost serveres hver dag, og hotellet har selvbetjent innsjekking.

Hvor mye koster det å overnatte på Banken Hotel?

Prisene hos Banken Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Banken Hotel?

På Banken Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Banken Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Banken Hotel med:

 • Taxi 20 min.
 • Flyplasstransport (offentlig) 30 min.

Hva kan man gjøre på Banken Hotel?

Banken Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Bibliotek

Hva slags frokost serveres på Banken Hotel?

Gjester som bor på Banken Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.6).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Banken Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Banken Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Banken Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Banken Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Banken Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Banken Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.