Hotell Bardufoss Hotel

Book Hotell Bardufoss Hotel – Finn tilbud på Bardufoss Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Bardufoss Hotel

 • Reserver Hotell Bardufoss Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Dette hotellet ligger i Bardufoss sentrum, og vender ut mot idylliske Målselvdalen. Hotellet tilbyr en koselig lobbybar, et utvalg av fritidsaktiviteter samt romslige rom med gratis Wi-Fi. Alle rommene på Hotell Bardufoss har tregulv og eget bad. Noen av rommene kan skilte med sittehjørne. Veggene er utsmykket med bilder fra lokale kunstnere. Du kan låne hårføner i resepsjonen. Dersom du ønsker å utforske den lokale floraen og faunaen, kan du besøke Polar Zoo 45 km unna. Det nærliggende Polarbadet har innendørs og utendørs bassenger, badstuer og 2 kafeer.

Dette hotellet ligger i Bardufoss sentrum, og vender ut mot idylliske Målselvdalen. Hotellet tilbyr en koselig lobbybar, et utvalg av fritidsaktiviteter samt romslige rom med gratis Wi-Fi.

Hva slags frokost serveres på Bardufoss Hotel?

Gjester som bor på Bardufoss Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 6.9).

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Bardufoss Hotel?

Innsjekking hos Bardufoss Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva slags rom kan jeg booke hos Bardufoss Hotel?

På Bardufoss Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom
 • Familierom

Hvor mye koster det å overnatte på Bardufoss Hotel?

Prisene hos Bardufoss Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva kan man gjøre på Bardufoss Hotel?

Bardufoss Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter

Frokostalternativ(er):

 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Bardufoss Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Bardufoss Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Bardufoss Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Bardufoss Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Bardufoss Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Bardufoss Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.