Hotell Basecamp Hotel

Book Hotell Basecamp Hotel – Finn tilbud på Basecamp Hotel (Hotell), Longyearbyen (Norge)

Hotell Basecamp Hotel

 • Reserver Hotell Basecamp Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Basecamp Hotel

Basecamp Hotell er et lite hotell midt i Longyearbyen sentrum, kun 15 minutters kjøretur fra Svalbard lufthavn. Flybussen stopper rett utenfor. Den tradisjonelle fangstmannsstilen gir hotellet et preg av rustikk luksus. Rommene har individuell innredning, drivvedmøbler, skinnfeller og gratis Wi-Fi. Som gjest kan du ta deg et glass i puben på hotellet, låne en bok i lobbyen og nyte den arktiske stemningen. Du kan også slappe av foran TV-en på Cognac hemsen, hvor du kan oppleve midnattssolen eller nordlyset gjennom glasstaket.

Dette ligger i nærheten
*

Svalbard Museum
Basecamp Hotell er et lite hotell midt i Longyearbyen sentrum, kun 15 minutters kjøretur fra Svalbard lufthavn. Flybussen stopper rett utenfor. Den tradisjonelle fangstmannsstilen gir hotellet et preg av rustikk luksus. Rommene har individuell innredning, drivvedmøbler, skinnfeller og gratis Wi-Fi.

Hvor mye koster det å overnatte på Basecamp Hotel?

Prisene hos Basecamp Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Har Basecamp Hotel en restaurant?

Basecamp Hotel har 1 restaurant:

 • Kroa

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Basecamp Hotel?

Innsjekking hos Basecamp Hotel er fra kl. 14.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Basecamp Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Basecamp Hotel med:

 • Taxi 10 min.
 • Flyplasstransport (offentlig) 10 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Basecamp Hotel?

På Basecamp Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Tremannsrom
 • Suite
 • Familierom

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Basecamp Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Basecamp Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Basecamp Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Basecamp Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Basecamp Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Basecamp Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.