Hotell Bergen Børs Hotel

Book Hotell Bergen Børs Hotel – Finn tilbud på Bergen Børs Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Bergen Børs Hotel

 • Reserver Hotell Bergen Børs Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Bergen Børs Hotel 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Bergen.Bergen Børs Hotel ligger i en gammel børsbygning fra 1862, og tilbyr overnatting i Bergen sentrum, 700 meter fra Universitetet i Bergen. Du kan nyte cocktailer og et utvalg av lokale øl i baren på stedet, eller slappe av i restauranten som fokuserer på skandinavisk mat med lokale råvarer. Wi-Fi er gratis. Alle rommene på Bergen Børs Hotel har flatskjerm-TV, kaffemaskin, minibar og eget bad med gulvvarme. Noen av rommene har badekar. Resepsjonen er døgnåpen. Aktive gjester kan bruke treningssenteret på Bergen Børs Hotel.

En av våre favoritter i Bergen.Bergen Børs Hotel ligger i en gammel børsbygning fra 1862, og tilbyr overnatting i Bergen sentrum, 700 meter fra Universitetet i Bergen. Du kan nyte cocktailer og et utvalg av lokale øl i baren på stedet, eller slappe av i restauranten som fokuserer på skandinavisk mat med lokale råvarer. Wi-Fi er gratis.

Hva slags frokost serveres på Bergen Børs Hotel?

Gjester som bor på Bergen Børs Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.0).

Hvor mye koster det å overnatte på Bergen Børs Hotel?

Prisene hos Bergen Børs Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Bergen Børs Hotel?

Innsjekking hos Bergen Børs Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Bergen Børs Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Bergen Børs Hotel med:

 • Taxi 25 min.
 • Buss 35 min.
 • Trikk 1 t.

Hva kan man gjøre på Bergen Børs Hotel?

Bergen Børs Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio

Frokostalternativ(er):

 • Amerikansk
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Bergen Børs Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Bergen Børs Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Bergen Børs Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Bergen Børs Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Bergen Børs Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Bergen Børs Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.