Hotell Bergen Budget Hotel

Book Hotell Bergen Budget Hotel – Finn tilbud på Bergen Budget Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Bergen Budget Hotel

 • Reserver Hotell Bergen Budget Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

En av våre bestselgere i Bergen! Dette selvbetjente lavprishotellet ligger 3 minutters gange fra populære Fisketorget og Bryggen fra 1300-tallet. Alle rommene har vannkoker, TV med DVD-spiller og gratis Wi-Fi. Rommene på Bergen Budget Hotel har tregulv, skrivebord og eget bad med gratis badeprodukter. Hotellet ligger omgitt av mange restauranter, barer og butikker. Du kan ta bussen eller toget fra Bergen stasjon, som ligger 500 meter fra Bergen Budget Hotel.

En av våre bestselgere i Bergen! Dette selvbetjente lavprishotellet ligger 3 minutters gange fra populære Fisketorget og Bryggen fra 1300-tallet. Alle rommene har vannkoker, TV med DVD-spiller og gratis Wi-Fi.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Bergen Budget Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Bergen Budget Hotel med:

 • Buss 25 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Bergen Budget Hotel?

På Bergen Budget Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom
 • Tremannsrom
 • Firemannsrom
 • Familierom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Bergen Budget Hotel?

Innsjekking hos Bergen Budget Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Har Bergen Budget Hotel en restaurant?

Bergen Budget Hotel har 1 restaurant:

 • Arti Indian Restaurant

Hvor mye koster det å overnatte på Bergen Budget Hotel?

Prisene hos Bergen Budget Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Bergen Budget Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Bergen Budget Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Bergen Budget Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Bergen Budget Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Bergen Budget Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Bergen Budget Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.