Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Book Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages – Finn tilbud på Bergo Hotel, Apartments and Cottages (Hotell), Beitostølen (Norge)

Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

 • Reserver Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Bergo Hotel, Apartments and Cottages 3-stjernershotell

Bergo Hotel, Apartments and Cottages ligger midt i det populære skistedet Beitostølen. Noen av rommene har fantastisk utsikt mot Jotunheimen. Du får gratis tilgang til badstue, WiFi og utendørsparkering. Innendørsparkering koster ekstra. Bergo Hotel, Apartments and Cottages tilbyr selvbetjente leiligheter og hytter med et velutstyrt kjøkken og egen balkong eller terrasse. Her tilbys også rom med sittehjørne, stue og flatskjerm-TV. Noen av dem har balkong med utsikt over det omliggende landskapet. Hotellets restaurant, Bare Kos, tilbyr en à la carte-meny, og Svingen Pub er et populært “after-ski”-sted. Jegersalen Bar tilbyr levende musikk og dans enkelte helger.

Bergo Hotel, Apartments and Cottages ligger midt i det populære skistedet Beitostølen. Noen av rommene har fantastisk utsikt mot Jotunheimen. Du får gratis tilgang til badstue, WiFi og utendørsparkering. Innendørsparkering koster ekstra.

Hvor mye koster det å overnatte på Bergo Hotel, Apartments and Cottages?

Prisene hos Bergo Hotel, Apartments and Cottages kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva kan man gjøre på Bergo Hotel, Apartments and Cottages?

Bergo Hotel, Apartments and Cottages tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Badstue
 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Fiskemuligheter
 • Kanopadling
 • Hesteridning

Kan jeg parkere bil på Bergo Hotel, Apartments and Cottages?

Bergo Hotel, Apartments and Cottages tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Gateparkering
 • Garasje
 • Ladestasjon for elbil

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Bergo Hotel, Apartments and Cottages?

Innsjekking hos Bergo Hotel, Apartments and Cottages er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Har Bergo Hotel, Apartments and Cottages en restaurant?

Bergo Hotel, Apartments and Cottages har 1 restaurant:

 • Bare Kos

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Restauranter i nærheten av Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Leiebil i nærheten av Hotell Bergo Hotel, Apartments and Cottages

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.