Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Book Hotell Best Western Chesterfield Hotel – Finn tilbud på Best Western Chesterfield Hotel (Hotell), Trondheim (Norge)

Hotell Best Western Chesterfield Hotel

 • Reserver Hotell Best Western Chesterfield Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Best Western Chesterfield Hotel 3-stjernershotell

En av våre bestselgere i Trondheim! Best Western Chesterfield ligger 200 meter fra Trondheim sentralstasjon. Hotellet har døgnåpen resepsjon og rom med satellitt-TV, kjøleskap og kostnadsfri Wi-Fi. Alle rommene på Chesterfield Hotel har skrivebord, buksepresse og strykeutstyr. En frokostbuffé serveres hver dag i restauranten. Du kan slappe av med en drink i lobbybaren, og personalet kan ordne billetter til lokale arrangementer.

En av våre bestselgere i Trondheim! Best Western Chesterfield ligger 200 meter fra Trondheim sentralstasjon. Hotellet har døgnåpen resepsjon og rom med satellitt-TV, kjøleskap og kostnadsfri Wi-Fi.

Hva slags frokost serveres på Best Western Chesterfield Hotel?

Gjester som bor på Best Western Chesterfield Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 6.6).

Hvor mye koster det å overnatte på Best Western Chesterfield Hotel?

Prisene hos Best Western Chesterfield Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva kan man gjøre på Best Western Chesterfield Hotel?

Best Western Chesterfield Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Direktesendt sport (fjernsyn)

Hva slags rom kan jeg booke hos Best Western Chesterfield Hotel?

På Best Western Chesterfield Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Tomannsrom
 • Tremannsrom
 • Familierom

Kan jeg parkere bil på Best Western Chesterfield Hotel?

Best Western Chesterfield Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Privat parkering

Frokostalternativ(er):

 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Best Western Chesterfield Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.