Hotell Best Western Havly Hotell

Book Hotell Best Western Havly Hotell – Finn tilbud på Best Western Havly Hotell (Hotell), Stavanger (Norge)

Hotell Best Western Havly Hotell

 • Reserver Hotell Best Western Havly Hotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Best Western Havly Hotell 4-stjernershotell

En av våre bestselgere i Stavanger! Dette miljøvennlige hotellet ligger kun 100 meter fra butikkene i Kirkegata, og tilbyr gratis WiFi, rom med stor flatskjerm-TV og adgang til et treningssenter utenfor hotellet. Stavanger stasjon er mindre enn 10 minutters gange unna. Alle rommene på Best Western Havly Hotel har kaffe- og tekoker, et lite kjøleskap, TV med en rekke kanaler og flislagt bad med dusj. Havly Hotel serverer frokostbuffé med et bredt utvalg av varm og kald mat. Den store frokostsalen omfatter et lite bibliotek, og her kan du få gratis varm drikke hele døgnet.

En av våre bestselgere i Stavanger! Dette miljøvennlige hotellet ligger kun 100 meter fra butikkene i Kirkegata, og tilbyr gratis WiFi, rom med stor flatskjerm-TV og adgang til et treningssenter utenfor hotellet. Stavanger stasjon er mindre enn 10 minutters gange unna.

Hva slags rom kan jeg booke hos Best Western Havly Hotell?

På Best Western Havly Hotell finnes følgende romtyper:

 • Tomannsrom
 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Best Western Havly Hotell?

Innsjekking hos Best Western Havly Hotell er fra kl. 14.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva kan man gjøre på Best Western Havly Hotell?

Best Western Havly Hotell tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Leke- og aktivitetsrom
 • Bibliotek

Hva slags frokost serveres på Best Western Havly Hotell?

Gjester som bor på Best Western Havly Hotell kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.0).

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Best Western Havly Hotell?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Best Western Havly Hotell med:

 • Taxi 20 min.
 • Flyplasstransport (offentlig) 30 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Best Western Havly Hotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Best Western Havly Hotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Best Western Havly Hotell

Restauranter i nærheten av Hotell Best Western Havly Hotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Best Western Havly Hotell

Leiebil i nærheten av Hotell Best Western Havly Hotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.