Hotell Best Western Kampen Hotell

Book Hotell Best Western Kampen Hotell – Finn tilbud på Best Western Kampen Hotell (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Best Western Kampen Hotell

 • Reserver Hotell Best Western Kampen Hotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Best Western Kampen Hotell 4-stjernershotell

Best Western Kampen Apartment Hotel ligger 300 meter fra Tøyen T-banestasjon og Munch-museet, og tilbyr gratis Wi-Fi. Rommene har flatskjerm-TV, og leilighetene har eget kjøkken. De moderne boenhetene på Best Western Kampen har gulvvarme, og noen har egen balkong og stue med stilfulle skinnmøbler. Du kan leie kjøkkenutstyr og servise i resepsjonen. Hver morgen serveres du en stor frokostbuffé med kaker, kjøttpålegg, frukt og croissanter, og om kvelden kan du slappe av med et glass i hotellbaren eller ute på terrassen.

Best Western Kampen Apartment Hotel ligger 300 meter fra Tøyen T-banestasjon og Munch-museet, og tilbyr gratis Wi-Fi. Rommene har flatskjerm-TV, og leilighetene har eget kjøkken.

Kan jeg parkere bil på Best Western Kampen Hotell?

Best Western Kampen Hotell tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Gateparkering
 • Garasje

Hvor mye koster det å overnatte på Best Western Kampen Hotell?

Prisene hos Best Western Kampen Hotell kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Best Western Kampen Hotell?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Best Western Kampen Hotell med:

 • Taxi 45 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Best Western Kampen Hotell?

På Best Western Kampen Hotell finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Suite

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Best Western Kampen Hotell?

Innsjekking hos Best Western Kampen Hotell er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Best Western Kampen Hotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Best Western Kampen Hotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Best Western Kampen Hotell

Restauranter i nærheten av Hotell Best Western Kampen Hotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Best Western Kampen Hotell

Leiebil i nærheten av Hotell Best Western Kampen Hotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.