Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Book Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet – Finn tilbud på Best Western Plus Hotel Bakeriet (Hotell), Trondheim (Norge)

Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

 • Reserver Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Best Western Plus Hotel Bakeriet 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Trondheim.Dette hotellet ligger i et tidligere bakeri fra 1800-tallet, kun 350 meter fra Trondheim sentralstasjon. En populær frokostbuffé, WiFi og tilgang til fritidsfasiliteter er inkludert i romprisene. Rommene på Best Western Plus Hotel Bakeriet har kabel-TV og moderne bad. Du kan forsyne deg med gratis te og kaffe hele dagen. I tråd med historien til Best Western Plus Bakeriet serverer kaféen i gårdsrommet nybakt brød hver morgen.

En av våre favoritter i Trondheim.Dette hotellet ligger i et tidligere bakeri fra 1800-tallet, kun 350 meter fra Trondheim sentralstasjon. En populær frokostbuffé, WiFi og tilgang til fritidsfasiliteter er inkludert i romprisene.

Hva kan man gjøre på Best Western Plus Hotel Bakeriet?

Best Western Plus Hotel Bakeriet tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Bibliotek
 • Trening
 • Spa-/velværepakker
 • Garderober for trening/spa

Hva slags frokost serveres på Best Western Plus Hotel Bakeriet?

Gjester som bor på Best Western Plus Hotel Bakeriet kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.1).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hvor mye koster det å overnatte på Best Western Plus Hotel Bakeriet?

Prisene hos Best Western Plus Hotel Bakeriet kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Best Western Plus Hotel Bakeriet?

Best Western Plus Hotel Bakeriet tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Garasje

Har Best Western Plus Hotel Bakeriet en restaurant?

Best Western Plus Hotel Bakeriet har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Restauranter i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Leiebil i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotel Bakeriet

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.