Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Book Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen – Finn tilbud på Best Western Plus Hotell Hordaheimen (Hotell), Bergen (Norge)

Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

  • Reserver Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Best Western Plus Hotell Hordaheimen 3-stjernershotell

Dette Best Western Plus-hotellet ligger i hjertet av Bergen, en 8-minutters spasertur fra Bryggen, og tilbyr rom med sittehjørne, kabel-TV og gratis Internett. Alle rommene på Best Western Plus Hotel Hordaheimen har minibar og buksepresse. Senger og møbler kommer fra den kjente norske møbelfabrikanten Ekornes. Hotellet tilbyr en praktisk døgnåpen resepsjon og en rikholdig frokostbuffé. Hotellet tilbyr også klesvask og stryk av tøy.

Dette Best Western Plus-hotellet ligger i hjertet av Bergen, en 8-minutters spasertur fra Bryggen, og tilbyr rom med sittehjørne, kabel-TV og gratis Internett.

Hva slags frokost serveres på Best Western Plus Hotell Hordaheimen?

Gjester som bor på Best Western Plus Hotell Hordaheimen kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.6).

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Best Western Plus Hotell Hordaheimen?

Innsjekking hos Best Western Plus Hotell Hordaheimen er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva slags rom kan jeg booke hos Best Western Plus Hotell Hordaheimen?

På Best Western Plus Hotell Hordaheimen finnes følgende romtyper:

  • Enkeltrom
  • Tomannsrom

Hvor mye koster det å overnatte på Best Western Plus Hotell Hordaheimen?

Prisene hos Best Western Plus Hotell Hordaheimen kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Best Western Plus Hotell Hordaheimen?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Best Western Plus Hotell Hordaheimen med:

  • Flyplasstransport (offentlig) 40 min.

Frokostalternativ(er):

  • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Restauranter i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Leiebil i nærheten av Hotell Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.