Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Book Hotell Best Western Tingvold Park Hotel – Finn tilbud på Best Western Tingvold Park Hotel (Hotell), Steinkjer (Norge)

Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

 • Reserver Hotell Best Western Tingvold Park Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Best Western Tingvold Park Hotel 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger på nordsiden av Steinkjer, 1 km fra hovedtorget, og har gratis Wi-Fi, gratis parkering, rom med satellitt-TV og gratis kveldsbuffé. Alle rommene på Best Western Tingvold Park har skrivebord, minibar og kaffe- og tekoker. Best Western Tingvold Park serverer frokostbuffé og gratis vafler og kaffe i lobbyen hver kveld.

Dette hotellet ligger på nordsiden av Steinkjer, 1 km fra hovedtorget, og har gratis Wi-Fi, gratis parkering, rom med satellitt-TV og gratis kveldsbuffé.

Hvor mye koster det å overnatte på Best Western Tingvold Park Hotel?

Prisene hos Best Western Tingvold Park Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Best Western Tingvold Park Hotel?

Gjester som bor på Best Western Tingvold Park Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.6).

Frokostalternativ(er):

 • Engelsk/irsk
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • Buffé

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Best Western Tingvold Park Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Best Western Tingvold Park Hotel med:

 • Buss 1 t. 20 min.
 • Tog 1 t. 20 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Best Western Tingvold Park Hotel?

På Best Western Tingvold Park Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Tremannsrom
 • Dobbeltrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Best Western Tingvold Park Hotel?

Innsjekking hos Best Western Tingvold Park Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Best Western Tingvold Park Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.