Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Book Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments – Finn tilbud på Birkebeineren Hotel & Apartments (Hotell), Lillehammer (Norge)

Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

 • Reserver Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Birkebeineren Hotel & Apartments 3-stjernershotell

En av våre favoritter i Lillehammer.Birkebeineren Hotel & Apartments ligger på Lillehammer, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, gratis adgang til badstuen samt rom og leiligheter med TV. Hunderfossen Familiepark og Hafjell ligger en 20-minutters kjøretur unna. Alle rommene og leilighetene på Birkebeineren Hotel & Apartments har TV og eget bad. De romslige leilighetene har et moderne kjøkken, stor stue, balkong og 2 bad med dusj. Birkebeineren tilbyr skioppbevaring og avgiftsfri privat parkering, og har en gjestestue med TV og peis.

En av våre favoritter i Lillehammer.Birkebeineren Hotel & Apartments ligger på Lillehammer, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, gratis adgang til badstuen samt rom og leiligheter med TV. Hunderfossen Familiepark og Hafjell ligger en 20-minutters kjøretur unna.

Hva kan man gjøre på Birkebeineren Hotel & Apartments?

Birkebeineren Hotel & Apartments tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Skiaktiviteter
 • Badmintonutstyr

Hva slags frokost serveres på Birkebeineren Hotel & Apartments?

Gjester som bor på Birkebeineren Hotel & Apartments kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.9).

Frokostalternativ(er):

 • Glutenfri
 • Buffé

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Birkebeineren Hotel & Apartments?

Innsjekking hos Birkebeineren Hotel & Apartments er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Birkebeineren Hotel & Apartments?

Prisene hos Birkebeineren Hotel & Apartments kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Birkebeineren Hotel & Apartments?

På Birkebeineren Hotel & Apartments finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Familierom
 • Leilighet
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Suite

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Restauranter i nærheten av Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Leiebil i nærheten av Hotell Birkebeineren Hotel & Apartments

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.