Hotell Bodø Hotel

Book Hotell Bodø Hotel – Finn tilbud på Bodø Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Bodø Hotel

 • Reserver Hotell Bodø Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Bodø Hotel 3-stjernershotell

Dette familiedrevne hotellet ligger i kystbyen Bodø, 100 meter fra kjøpesenteret Glasshuset, og tilbyr rom med luksuriøse senger, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Alle rommene på Bodø Hotell har kabel-TV, Jensen-seng og enten en sofa eller en lenestol. Alle rommene har klassisk innredning og tregulv. I spisesalen på Hotell Bodø serveres det frokostbuffé hver morgen og gratis suppe om kvelden. I sommermånedene kan du nyte ettermiddagskaffe og forfriskninger ute på terrassen.

Dette familiedrevne hotellet ligger i kystbyen Bodø, 100 meter fra kjøpesenteret Glasshuset, og tilbyr rom med luksuriøse senger, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Bodø Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Bodø Hotel med:

 • Taxi 5 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Bodø Hotel?

Innsjekking hos Bodø Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Kan jeg parkere bil på Bodø Hotel?

Bodø Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass

Har Bodø Hotel en restaurant?

Bodø Hotel har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva slags frokost serveres på Bodø Hotel?

Gjester som bor på Bodø Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.1).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Bodø Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Bodø Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Bodø Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Bodø Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Bodø Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Bodø Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.