Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Book Hotell Brekkestranda Fjordhotel – Finn tilbud på Brekkestranda Fjordhotel (Hotell) (Norge)

Hotell Brekkestranda Fjordhotel

  • Reserver Hotell Brekkestranda Fjordhotel
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Brekkestranda Fjordhotel 3-stjernershotell

Dette stilfulle hotellet ligger i tettstedet Brekke, kun 5 minutter fra E39 med bil. Hotellet har fin utsikt over Sognefjorden. Det er bygd i norsk furu og har en terrasse ved vannkanten. Brekkestranda Fjordhotel ble designet av den kjente arkitekten Bjørn Simmonæs og har 1100 vinduer i forskjellig form og et torvtak. Alle rommene har flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og enten balkong eller terrasse. De fleste har praktfull utsikt over fjorden.

Dette stilfulle hotellet ligger i tettstedet Brekke, kun 5 minutter fra E39 med bil. Hotellet har fin utsikt over Sognefjorden. Det er bygd i norsk furu og har en terrasse ved vannkanten.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Brekkestranda Fjordhotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Brekkestranda Fjordhotel med:

  • Bil 1 t. 30 min.

Hva slags frokost serveres på Brekkestranda Fjordhotel?

Gjester som bor på Brekkestranda Fjordhotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 6.5).

Frokostalternativ(er):

  • Buffé

Hva slags rom kan jeg booke hos Brekkestranda Fjordhotel?

På Brekkestranda Fjordhotel finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom/Tomannsrom
  • Tomannsrom

Har Brekkestranda Fjordhotel en restaurant?

Brekkestranda Fjordhotel har 1 restaurant:

  • Fjorden

Hvor mye koster det å overnatte på Brekkestranda Fjordhotel?

Prisene hos Brekkestranda Fjordhotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Restauranter i nærheten av Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Leiebil i nærheten av Hotell Brekkestranda Fjordhotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.