Hotell Britannia Hotel

Book Hotell Britannia Hotel – Finn tilbud på Britannia Hotel (Hotell), Trondheim (Norge)

Hotell Britannia Hotel

 • Reserver Hotell Britannia Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Britannia Hotel 5-stjernershotell

Dette elegante hotellet er fra 1870, og ligger 5 minutters gange fra Trondheim sentralstasjon. Hotellet tilbyr eksklusive spa-fasiliteter og fire restauranter. WiFi er gratis. Rommene på Britannia Hotel blander klassisk innredning med moderne bekvemmeligheter. Alle rommene har skrivebord, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Hotellet tilbyr romservice 24 timer i døgnet. Spa- og velværesenteret på Britannia tilbyr spesialbehandlinger, massasjer og badstuer. Du finner også basseng, mineralbasseng og treningsstudio på stedet.

Dette elegante hotellet er fra 1870, og ligger 5 minutters gange fra Trondheim sentralstasjon. Hotellet tilbyr eksklusive spa-fasiliteter og fire restauranter. WiFi er gratis.

Hvor mye koster det å overnatte på Britannia Hotel?

Prisene hos Britannia Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Britannia Hotel?

På Britannia Hotel finnes følgende romtyper:

 • Suite
 • Dobbeltrom
 • Familierom

Har Britannia Hotel basseng?

Ja, dette hotellet har basseng. Les mer om bassenget og andre fasiliteter på denne siden.

Kan jeg parkere bil på Britannia Hotel?

Britannia Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Sikker parkeringsplass
 • Gateparkering
 • Garasje
 • Ladestasjon for elbil

Hva slags frokost serveres på Britannia Hotel?

Gjester som bor på Britannia Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.3).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé
 • Fra meny

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Britannia Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Britannia Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Britannia Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Britannia Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Britannia Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Britannia Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.