Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Book Hotell Bygdin Høyfjellshotell – Finn tilbud på Bygdin Høyfjellshotell (Hotell), Beitostølen (Norge)

Hotell Bygdin Høyfjellshotell

 • Reserver Hotell Bygdin Høyfjellshotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Bygdin Høyfjellshotell

Bygdin Høyfjellshotell ligger på Beitostølen og har restauranten bar, en fellesstue og en hage. Hotellet har en terrasse, og du bruke gratis WiFi og parkere avgiftsfritt på privat parkeringsplass på stedet. Hotellet serverer kontinental frokost og frokostbuffé. Bygdin Høyfjellshotell har badstue du kan bruke. Du kan stå på ski og dra på fotturer i nærområdet, og sykkel kan leies på stedet.

Bygdin Høyfjellshotell ligger på Beitostølen og har restauranten bar, en fellesstue og en hage. Hotellet har en terrasse, og du bruke gratis WiFi og parkere avgiftsfritt på privat parkeringsplass på stedet.

Hva slags rom kan jeg booke hos Bygdin Høyfjellshotell?

På Bygdin Høyfjellshotell finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom
 • Familierom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Bygdin Høyfjellshotell?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Bygdin Høyfjellshotell med:

 • Bil 4 t.
 • Buss 5 t.

Hvor mye koster det å overnatte på Bygdin Høyfjellshotell?

Prisene hos Bygdin Høyfjellshotell kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Bygdin Høyfjellshotell?

Gjester som bor på Bygdin Høyfjellshotell kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.8).

Kan jeg parkere bil på Bygdin Høyfjellshotell?

Bygdin Høyfjellshotell tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Ladestasjon for elbil
 • Handikapparkering

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Restauranter i nærheten av Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Leiebil i nærheten av Hotell Bygdin Høyfjellshotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.