Hotell Camillas Hus

Book Hotell Camillas Hus – Finn tilbud på Camillas Hus (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Camillas Hus

 • Reserver Hotell Camillas Hus
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Camillas Hus

En av våre bestselgere i Oslo! Camillas Hus ligger i Oslo, 1,7 km fra Aker Brygge, og har bar, restaurant og avgiftsfri privat parkering. Turistinformasjon og bagasjeoppbevaring tilbys på stedet, og gratis WiFi er tilgjengelig overalt. Camillas Hus tilbyr også aviser, og du kan benytte deg av telefaks og kopimaskin på stedet. Rommene har vannkoker, dusj, hårføner, skrivebord, klesskap, eget bad og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Camillas Hus tilbyr kontinental frokost eller à la carte-frokost hver morgen.

En av våre bestselgere i Oslo! Camillas Hus ligger i Oslo, 1,7 km fra Aker Brygge, og har bar, restaurant og avgiftsfri privat parkering. Turistinformasjon og bagasjeoppbevaring tilbys på stedet, og gratis WiFi er tilgjengelig overalt. Camillas Hus tilbyr også aviser, og du kan benytte deg av telefaks og kopimaskin på stedet.

Hva slags frokost serveres på Camillas Hus?

Gjester som bor på Camillas Hus kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.7).

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Camillas Hus?

Innsjekking hos Camillas Hus er fra kl. 14.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Camillas Hus?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Camillas Hus med:

 • Tog 35 min.

Kan jeg parkere bil på Camillas Hus?

Camillas Hus tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Sikker parkeringsplass

Har Camillas Hus en restaurant?

Camillas Hus har 1 restaurant:

 • Park 29

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Fra meny

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Camillas Hus

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Camillas Hus

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Camillas Hus

Restauranter i nærheten av Hotell Camillas Hus

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Camillas Hus

Leiebil i nærheten av Hotell Camillas Hus

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.