Hotell City Hotel Bodø

Book Hotell City Hotel Bodø – Finn tilbud på City Hotel Bodø (Hotell) (Norge)

Hotell City Hotel Bodø

 • Reserver Hotell City Hotel Bodø
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • City Hotel Bodø 2-stjernershotell

City Hotel Bodø ligger 1 km fra fergeterminalen for båten fra Bodø til Lofoten. Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med flatskjerm-TV med kabelkanaler og eget bad. Mange butikker, restauranter, barer og kjøpesenteret Glasshuset ligger under 5 minutter unna til fots. Du kan bestille frokostpakke fra hotellet. Norsk Luftfartsmuseum ligger 1,5 km unna, og det er 100 meter til Bodø jernbanestasjon. Bodø lufthavn ligger kun 3,5 km unna.

City Hotel Bodø ligger 1 km fra fergeterminalen for båten fra Bodø til Lofoten. Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med flatskjerm-TV med kabelkanaler og eget bad.

Hva slags rom kan jeg booke hos City Hotel Bodø?

På City Hotel Bodø finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Tremannsrom

Kan jeg parkere bil på City Hotel Bodø?

City Hotel Bodø tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Gateparkering

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til City Hotel Bodø?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til City Hotel Bodø med:

 • Taxi 10 min.
 • Til fots 30 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos City Hotel Bodø?

Innsjekking hos City Hotel Bodø er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hvor mye koster det å overnatte på City Hotel Bodø?

Prisene hos City Hotel Bodø kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell City Hotel Bodø

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell City Hotel Bodø

Ting å gjøre i nærheten av Hotell City Hotel Bodø

Restauranter i nærheten av Hotell City Hotel Bodø

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell City Hotel Bodø

Leiebil i nærheten av Hotell City Hotel Bodø

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.