Hotell City Living Schøller Hotel

Book Hotell City Living Schøller Hotel – Finn tilbud på City Living Schøller Hotel (Hotell), Trondheim (Norge)

Hotell City Living Schøller Hotel

 • Reserver Hotell City Living Schøller Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • City Living Schøller Hotel 3-stjernershotell

City Living Schøller Hotel tilbyr rom og leiligheter rett over gaten fra kongeresidensen Stiftsgården i Trondheim sentrum. Hotellet tilbyr gratis te og kaffe samt rom med gratis Wi-Fi og kabel-TV. De romslige rommene og leilighetene på Schøller Hotel har tregulv og moderne møbler. Rommene har kjøleskap, mens leilighetene har kjøkkenkrok. Du kan låne filmer i resepsjonen på Hotel City Living Schøller. Du har også tilgang til et felles vaskerom og et fullt utstyrt kjøkken på stedet.

City Living Schøller Hotel tilbyr rom og leiligheter rett over gaten fra kongeresidensen Stiftsgården i Trondheim sentrum. Hotellet tilbyr gratis te og kaffe samt rom med gratis Wi-Fi og kabel-TV.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til City Living Schøller Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til City Living Schøller Hotel med:

 • Buss 40 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos City Living Schøller Hotel?

Innsjekking hos City Living Schøller Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Kan jeg parkere bil på City Living Schøller Hotel?

City Living Schøller Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass

Hvor mye koster det å overnatte på City Living Schøller Hotel?

Prisene hos City Living Schøller Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos City Living Schøller Hotel?

På City Living Schøller Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Leilighet
 • Tremannsrom

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell City Living Schøller Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell City Living Schøller Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell City Living Schøller Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell City Living Schøller Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell City Living Schøller Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell City Living Schøller Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.