Hotell Citybox Danmarksplass

Book Hotell Citybox Danmarksplass – Finn tilbud på Citybox Danmarksplass (Hotell), Bergen (Norge)

Hotell Citybox Danmarksplass

 • Reserver Hotell Citybox Danmarksplass
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Citybox Danmarksplass 3-stjernershotell

Dette design-lavprishotellet ligger på Danmarksplass i Bergen, og har gratis Wi-Fi, en døgnåpen resepsjon og en restaurant. Alle de enkle rommene på Citybox Danmarksplass har smakfull innredning, skrivebord og vindu med sitteplasser. Noen av rommene har et ekstra sittehjørne, og alle har eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Hotellrestauranten serverer gatemat fra hele verden. Du finner dessuten salgsautomater med snacks og drikke på Citybox Danmarksplass, som også tilbyr selvbetjent innsjekking.

Dette design-lavprishotellet ligger på Danmarksplass i Bergen, og har gratis Wi-Fi, en døgnåpen resepsjon og en restaurant.

Hva kan man gjøre på Citybox Danmarksplass?

Citybox Danmarksplass tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Spa- og velværeavdeling
 • Squash

Hva slags rom kan jeg booke hos Citybox Danmarksplass?

På Citybox Danmarksplass finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Tomannsrom
 • Familierom
 • Suite

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Citybox Danmarksplass?

Innsjekking hos Citybox Danmarksplass er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Citybox Danmarksplass?

Prisene hos Citybox Danmarksplass kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Citybox Danmarksplass?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Citybox Danmarksplass med:

 • Taxi 25 min.
 • Trikk 35 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Citybox Danmarksplass

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Citybox Danmarksplass

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Citybox Danmarksplass

Restauranter i nærheten av Hotell Citybox Danmarksplass

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Citybox Danmarksplass

Leiebil i nærheten av Hotell Citybox Danmarksplass

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.