Hotell Citybox Oslo

Book Hotell Citybox Oslo – Finn tilbud på Citybox Oslo (Hotell) (Norge)

Hotell Citybox Oslo

 • Reserver Hotell Citybox Oslo
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Citybox Oslo 3-stjernershotell

En av våre favoritter i Oslo.Dette lavprishotellet ligger 250 meter fra Oslo sentralstasjon, og tilbyr lyst innredede rom med gratis Wi-Fi. Karl Johan er bare 150 meter unna. Alle rommene på Citybox Oslo har eget bad med dusj, lenestol og skrivebord. Noen har sittehjørne. Du kan også slappe av i sittehjørnet i TV-stuen. Du kan benytte deg av felles datamaskiner med internettilgang.

En av våre favoritter i Oslo.Dette lavprishotellet ligger 250 meter fra Oslo sentralstasjon, og tilbyr lyst innredede rom med gratis Wi-Fi. Karl Johan er bare 150 meter unna.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Citybox Oslo?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Citybox Oslo med:

 • Tog 4 min.

Hva kan man gjøre på Citybox Oslo?

Citybox Oslo tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Leke- og aktivitetsrom
 • Bibliotek
 • Dart

Kan jeg parkere bil på Citybox Oslo?

Citybox Oslo tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Gateparkering

Hvor mye koster det å overnatte på Citybox Oslo?

Prisene hos Citybox Oslo kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Citybox Oslo?

På Citybox Oslo finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Familierom
 • Tomannsrom
 • Suite

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Citybox Oslo

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Citybox Oslo

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Citybox Oslo

Restauranter i nærheten av Hotell Citybox Oslo

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Citybox Oslo

Leiebil i nærheten av Hotell Citybox Oslo

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.