Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Book Hotell Clarion Collection Hotel Amanda – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Amanda (Hotell), Haugesund (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Amanda
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Amanda 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger fredelig til ved sjøen, i underkant av 10 minutters gange fra Haugesund fergeterminal og busstasjon. Hotellet tilbyr gratis WiFi, tilgang til treningsstudio og badstue samt gratis kveldsbuffé. Rommene på Clarion Collection Hotel Amanda har kabel-TV og skrivebord eller sittehjørne. Alle rommene er oppkalt etter en film, og har bilder fra filmen på veggene. Clarions populære frokostbuffé inkluderer et bredt utvalg av økologiske alternativer. I tillegg til den lette, kostnadsfrie kveldsbuffeen, kan du også nyte gratis vafler på ettermiddagen og varm drikke og frukt hele dagen.

Dette hotellet ligger fredelig til ved sjøen, i underkant av 10 minutters gange fra Haugesund fergeterminal og busstasjon. Hotellet tilbyr gratis WiFi, tilgang til treningsstudio og badstue samt gratis kveldsbuffé.

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Collection Hotel Amanda?

På Clarion Collection Hotel Amanda finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel Amanda?

Clarion Collection Hotel Amanda tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Badstue
 • Bordtennis
 • Dart
 • Golfbane (under 3 km unna)
 • Solarium
 • Levende musikk/forestillinger
 • Tur eller kurs om lokal kultur

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Amanda?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Amanda kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Collection Hotel Amanda?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Collection Hotel Amanda med:

 • Taxi 20 min.
 • Flyplasstransport (offentlig) 25 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel Amanda?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel Amanda er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Amanda

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.