Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Book Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Arcticus (Hotell), Harstad (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Arcticus 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger i havneområdet like ved Harstad Kulturhus, og tilbyr utsikt over den naturskjønne Vågsfjorden, kostnadsfri kveldsbuffé, badstue med sjøutsikt og stilige rom med flatskjerm-TV. Alle de elegante rommene på Clarion Collection Hotel Arcticus har skrivebord og et moderne bad. Wi-Fi er gratis overalt. Søtsaker serveres hver ettermiddag på Hotel Arcticus, mens kaffe og te er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Den økologiske frokostbuffeen serveres i restauranten, med utsikt over fjorden og havnen.

Dette hotellet ligger i havneområdet like ved Harstad Kulturhus, og tilbyr utsikt over den naturskjønne Vågsfjorden, kostnadsfri kveldsbuffé, badstue med sjøutsikt og stilige rom med flatskjerm-TV.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Collection Hotel Arcticus?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Collection Hotel Arcticus med:

 • Taxi 45 min.

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Arcticus?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Arcticus kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.3).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel Arcticus?

Clarion Collection Hotel Arcticus tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Sykkelmuligheter
 • Sykler til utlån

Har Clarion Collection Hotel Arcticus en restaurant?

Clarion Collection Hotel Arcticus har 1 restaurant:

 • Restaurant

Kan jeg parkere bil på Clarion Collection Hotel Arcticus?

Clarion Collection Hotel Arcticus tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Arcticus

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.