Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Book Hotell Clarion Collection Hotel Bastion – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Bastion (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Bastion
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Bastion 4-stjernershotell

Dette boutiquehotellet ligger kun 5 minutters gange fra Oslo S og Karl Johans gate. Her tilbys en gratis kveldsbuffé og gratis Wi-Fi. Rommene på Clarion Collection Hotel Bastion er innredet i lyse farger, og har tregulv, satellitt-TV og moderne bad. I tillegg til en kveldsbuffé tilbyr Clarion Collection Bastion gratis ettermiddagssøtsaker mellom kl. 15.00 og 18.00 samt økologisk te og kaffe hele dagen.

Dette boutiquehotellet ligger kun 5 minutters gange fra Oslo S og Karl Johans gate. Her tilbys en gratis kveldsbuffé og gratis Wi-Fi.

Kan jeg parkere bil på Clarion Collection Hotel Bastion?

Clarion Collection Hotel Bastion tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Bastion?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Bastion kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.8).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Glutenfri
 • Buffé

Har Clarion Collection Hotel Bastion en restaurant?

Clarion Collection Hotel Bastion har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Bastion?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Bastion kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel Bastion?

Clarion Collection Hotel Bastion tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Bastion

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.