Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Book Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Folketeateret (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret 4-stjernershotell

Dette elegante hotellet ligger 450 meter fra Oslo sentralstasjon og Karl Johans gate. Hotellet har en takterrasse og tilbyr deg et kostnadsfritt enkelt kveldsmåltid og gratis adgang til treningsstudioet. Rommene på Clarion Collection Hotel Folketeateret har moderne innredning og flatskjerm-TV. Noen av rommene har et sittehjørne. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet. Du får gratis kaffe, te og frukt hele dagen, og om ettermiddagen serveres hjemmelagde kaker eller bakverk i salongen.

Dette elegante hotellet ligger 450 meter fra Oslo sentralstasjon og Karl Johans gate. Hotellet har en takterrasse og tilbyr deg et kostnadsfritt enkelt kveldsmåltid og gratis adgang til treningsstudioet.

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Collection Hotel Folketeateret?

På Clarion Collection Hotel Folketeateret finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • BBasic-rom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Collection Hotel Folketeateret?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Collection Hotel Folketeateret med:

 • Tog 22 min.

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Folketeateret?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Folketeateret kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Folketeateret?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Folketeateret kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.4).

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel Folketeateret?

Clarion Collection Hotel Folketeateret tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Folketeateret

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.