Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Book Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik (Hotell) (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik 4-stjernershotell

Clarion Collection Hotel Grand ligger i en bygning fra tidlig 1900-tall i sentrum av Gjøvik, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med tradisjonell innredning og kabel-TV. Du tilbys gratis kaffe, te og frukt hele dagen, og på ettermiddagen får du servert hjemmebakte kaker eller bakverk i lobbyen. En kostnadsfri lett kveldsbuffé tilbys fra mandag til torsdag. Hotellrestauranten Egon serverer en uformell meny med pizza, burgere og biffer, samt bufféalternativer. Clarion Collection Hotel Grand tilbyr også datamaskiner og aviser du kan kjøpe i den døgnåpne lobbyen.

Clarion Collection Hotel Grand ligger i en bygning fra tidlig 1900-tall i sentrum av Gjøvik, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med tradisjonell innredning og kabel-TV.

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.3).

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik med:

 • Bil 1 t. 30 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Kan jeg parkere bil på Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik?

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Handikapparkering

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.