Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Book Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Grand Olav (Hotell), Trondheim (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav 4-stjernershotell

Dette elegante designerhotellet ligger ved Nidelven og tilbyr en gratis kveldsbuffé og gratis utlån av DVD-filmer. Trondheim sentralstasjon ligger en 5-minutters spasertur unna. De romslige rommene på Clarion Collection Hotel Grand Olav har flatskjerm-TV og DVD-spiller. Filmer kan du låne i resepsjonen, og Wi-Fi er gratis over hele hotellet. Som gjest på Clarion Collection Grand Olav kan du forsyne deg med gratis vafler om ettermiddagen og te, kaffe og økologisk frukt dagen lang.

Dette elegante designerhotellet ligger ved Nidelven og tilbyr en gratis kveldsbuffé og gratis utlån av DVD-filmer. Trondheim sentralstasjon ligger en 5-minutters spasertur unna.

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Grand Olav?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Grand Olav kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.4).

Kan jeg parkere bil på Clarion Collection Hotel Grand Olav?

Clarion Collection Hotel Grand Olav tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Gateparkering
 • Garasje

Har Clarion Collection Hotel Grand Olav en restaurant?

Clarion Collection Hotel Grand Olav har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Collection Hotel Grand Olav?

På Clarion Collection Hotel Grand Olav finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel Grand Olav?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel Grand Olav er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Frokostalternativ(er):

 • Engelsk/irsk
 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Grand Olav

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.