Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Book Hotell Clarion Collection Hotel Hammer – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Hammer (Hotell), Lillehammer (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Hammer
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Hammer 4-stjernershotell

Clarion Collection Hotel Hammer ligger i Storgata i Lillehammer, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi. Som gjest tilbys du et gratis kveldsmåltid i løpet av oppholdet. Birkebeineren Skistadion ligger en 15-minutters kjøretur unna. Rommene på Clarion Collection Hotel Hammer har kabel-TV og et moderne bad, og på veggene henger det fotografier som viser Lillehammers historie. Som gjest på Clarion Collection Hammer får du gratis søtsaker om ettermiddagen, og du blir servert te, kaffe og frukt hele dagen.

Clarion Collection Hotel Hammer ligger i Storgata i Lillehammer, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi. Som gjest tilbys du et gratis kveldsmåltid i løpet av oppholdet. Birkebeineren Skistadion ligger en 15-minutters kjøretur unna.

Har Clarion Collection Hotel Hammer en restaurant?

Clarion Collection Hotel Hammer har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Hammer?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Hammer kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Clarion Collection Hotel Hammer?

Clarion Collection Hotel Hammer tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Gateparkering
 • Garasje

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel Hammer?

Clarion Collection Hotel Hammer tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Bibliotek

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel Hammer?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel Hammer er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Hammer

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.