Hotell Clarion Collection Hotel Park

Book Hotell Clarion Collection Hotel Park – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Park (Hotell), Halden (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Park

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Park
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Park 3-stjernershotell

Dette hotellet ligger en 5-minutters kjøretur fra Halden stasjon, og tilbyr gratis WiFi og avgiftsfri privat parkering. Du har også gratis adgang til badstue og treningsstudio. Du finner den naturskjønne Iddefjorden kun 10 minutters gange unna. Rommene på Clarion Collection Park Hotel Halden er smakfullt innredet i varme farger, og har tregulv, kjøleskap, flatskjerm-TV og luksuriøse senger. Clarion Collection Park Hotel Halden serverer en frokostbuffé, pizzaer og småretter. Du kan slappe av i hotellets lobbybar, som tilbyr snacks og drikkevarer. Søtsaker er tilgjengelig i lobbyen fra kl. 15.00 til 18.00. En spesiell kveldsbuffé er inkludert i prisen, og serveres fra kl. 18.00 til 21.00.

Dette hotellet ligger en 5-minutters kjøretur fra Halden stasjon, og tilbyr gratis WiFi og avgiftsfri privat parkering. Du har også gratis adgang til badstue og treningsstudio. Du finner den naturskjønne Iddefjorden kun 10 minutters gange unna.

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel Park?

Clarion Collection Hotel Park tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Golfbane (under 3 km unna)
 • Trening

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel Park?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel Park er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Collection Hotel Park?

På Clarion Collection Hotel Park finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Park?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Park kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Park?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Park kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.5).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Park

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Park

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Park

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Park

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Park

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Park

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.