Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Book Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge (Hotell), Stavanger (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel Skagen Brygge 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger i sentrum av Stavanger, ved havnen og 5 minutter fra gamlebyen i Stavanger, og tilbyr gratis Wi-Fi, kostnadsfri frokostbuffé og flott utsikt over Vågen. Alle rommene på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge har flatskjerm-TV, skrivebord og utsikt over enten en liten park eller fjorden. En gratis kveldsbuffé er tilgjengelig fra kl 18.00 til 21.00, og dersom du ankommer senere kan du kontakte hotellet for å ordne et lite kveldsmåltid. Gratis te og kaffe er tilgjengelig hele dagen i lobbyen, og gratis vafler serveres fra kl. 15.00 til 18.00. Du kan ta deg noe å drikke i baren på hotellet.

Dette hotellet ligger i sentrum av Stavanger, ved havnen og 5 minutter fra gamlebyen i Stavanger, og tilbyr gratis Wi-Fi, kostnadsfri frokostbuffé og flott utsikt over Vågen.

Hva slags frokost serveres på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge?

Gjester som bor på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.0).

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge?

Prisene hos Clarion Collection Hotel Skagen Brygge kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel Skagen Brygge?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel Skagen Brygge er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Kan jeg parkere bil på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge?

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Garasje

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Collection Hotel Skagen Brygge?

På Clarion Collection Hotel Skagen Brygge finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Suite
 • Familierom

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.