Hotell Clarion Collection Hotel With

Book Hotell Clarion Collection Hotel With – Finn tilbud på Clarion Collection Hotel With (Hotell), Tromsø (Norge)

Hotell Clarion Collection Hotel With

 • Reserver Hotell Clarion Collection Hotel With
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Collection Hotel With 4-stjernershotell

En av våre bestselgere i Tromsø! Dette hotellet ligger ved vannet i sentrale Tromsø, med utsikt over Tromsdalstinden. Du får gratis bruk av Wi-Fi, avslapningsområde med badstue i øverste etasje samt en lett kveldsbuffé og vafler på ettermiddagen. Hvert rom på Clarion Collection Hotel With har klimaanlegg og flatskjerm-TV med en rekke digital-, kabel- og satellittkanaler. Mange av rommene har utsikt over Tromsøysundet eller Ishavskatedralen. Gratis kaffe, te og frukt er tilgjengelig døgnet rundt på Hotel With. Et kveldsmåltid serveres i spisesalen.. I tillegg serveres en økologisk frokostbuffé hver morgen.

En av våre bestselgere i Tromsø! Dette hotellet ligger ved vannet i sentrale Tromsø, med utsikt over Tromsdalstinden. Du får gratis bruk av Wi-Fi, avslapningsområde med badstue i øverste etasje samt en lett kveldsbuffé og vafler på ettermiddagen.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Collection Hotel With?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Collection Hotel With med:

 • Taxi 10 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Collection Hotel With?

Innsjekking hos Clarion Collection Hotel With er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva kan man gjøre på Clarion Collection Hotel With?

Clarion Collection Hotel With tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Bibliotek
 • Dykking
 • Fiskemuligheter

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Collection Hotel With?

På Clarion Collection Hotel With finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Tomannsrom
 • Enkeltrom

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Collection Hotel With?

Prisene hos Clarion Collection Hotel With kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel With

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel With

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel With

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel With

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel With

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Collection Hotel With

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.