Hotell Clarion Hotel Admiral

Book Hotell Clarion Hotel Admiral – Finn tilbud på Clarion Hotel Admiral (Hotell), Bergen (Norge)

Hotell Clarion Hotel Admiral

 • Reserver Hotell Clarion Hotel Admiral
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel Admiral 4-stjernershotell

Dette hotellet vender ut mot Vågen, og ligger 300 meter fra Fisketorget og 1,5 km fra Bergen sentralstasjon. Hotellet tilbyr utsikt over havnen, gratis Wi-Fi og en populær frokostbuffé. Clarion Hotel Admiral ligger i en bygning fra begynnelsen av 1900-tallet, rett over vannet fra Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvsliste. Hotellets restaurant, Kitchen & Table er et konsept skapt av mesterkokken Marcus Samuelsson, basert i New York. Restauranten tilbyr smaker fra Manhattan kombinert med lokale råvarer, som skaper unike skandinaviske retter. Rommene på Hotel Admiral har flatskjerm-TV, Duxiana-senger og eget bad med dusj. Noen av rommene har balkong med utsikt over Bryggen.

Dette hotellet vender ut mot Vågen, og ligger 300 meter fra Fisketorget og 1,5 km fra Bergen sentralstasjon. Hotellet tilbyr utsikt over havnen, gratis Wi-Fi og en populær frokostbuffé.

Har Clarion Hotel Admiral en restaurant?

Clarion Hotel Admiral har 1 restaurant:

 • Kitchen & Table Bergen

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Hotel Admiral?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Hotel Admiral med:

 • Flyplasstransport (offentlig) 30 min.
 • T-bane 1 t.

Hva kan man gjøre på Clarion Hotel Admiral?

Clarion Hotel Admiral tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Sykkelutleie (koster ekstra)
 • Leke- og aktivitetsrom
 • Temamiddager
 • Direktesendt sport (fjernsyn)
 • Levende musikk/forestillinger

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel Admiral?

Gjester som bor på Clarion Hotel Admiral kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.5).

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Hotel Admiral?

Innsjekking hos Clarion Hotel Admiral er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Admiral

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Admiral

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Admiral

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Admiral

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Admiral

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Admiral

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.