Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Book Hotell Clarion Hotel Bergen Airport – Finn tilbud på Clarion Hotel Bergen Airport (Hotell) (Norge)

Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

 • Reserver Hotell Clarion Hotel Bergen Airport
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel Bergen Airport 4-stjernershotell

Dette designhotellet ligger i tilknytning til Bergen lufthavn. Hotellet har gratis WiFi og lydisolerte rom med flatskjerm-TV. I toppetasjen finner du en velværeavdeling med et treningsstudio. Alle rommene har designermøbler og flatskjerm-TV med USB-/MP3-tilkobling. Mange av rommene på Clarion Bergen Airport vender ut mot Bergens syv fjell. Restauranten Sound har utsikt over rullebanen, og her kan du spise både frokost og lunsj. Frokostbufféen inneholder økologiske produkter og sunne alternativer. A la carte-restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson serverer retter laget av lokale råvarer og tar sin inspirasjon fra Manhattan.

Dette designhotellet ligger i tilknytning til Bergen lufthavn. Hotellet har gratis WiFi og lydisolerte rom med flatskjerm-TV. I toppetasjen finner du en velværeavdeling med et treningsstudio.

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel Bergen Airport?

Gjester som bor på Clarion Hotel Bergen Airport kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.0).

Har Clarion Hotel Bergen Airport en restaurant?

Clarion Hotel Bergen Airport har 1 restaurant:

 • Kitchen & Table Bergen Airport

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Hotel Bergen Airport?

På Clarion Hotel Bergen Airport finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Tomannsrom

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel Bergen Airport?

Prisene hos Clarion Hotel Bergen Airport kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva kan man gjøre på Clarion Hotel Bergen Airport?

Clarion Hotel Bergen Airport tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Golfbane (under 3 km unna)
 • Sykler til utlån

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Bergen Airport

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.