Hotell Clarion Hotel Energy

Book Hotell Clarion Hotel Energy – Finn tilbud på Clarion Hotel Energy (Hotell), Stavanger (Norge)

Hotell Clarion Hotel Energy

 • Reserver Hotell Clarion Hotel Energy
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel Energy 4-stjernershotell

Clarion Hotel Energy ligger i Stavanger, 2,6 km fra Stavanger Universitetssjukehus, og tilbyr en restaurant, en bar og gratis Wi-Fi overalt på hotellet. Alle rommene har klimaanlegg og flatskjerm-TV, og noen av boenhetene har i tillegg et sittehjørne. Rommene har vannkoker samt eget bad med badekar eller dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Resepsjonen på hotellet er døgnåpen.

Clarion Hotel Energy ligger i Stavanger, 2,6 km fra Stavanger Universitetssjukehus, og tilbyr en restaurant, en bar og gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel Energy?

Gjester som bor på Clarion Hotel Energy kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.2).

Kan jeg parkere bil på Clarion Hotel Energy?

Clarion Hotel Energy tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Garasje
 • Handikapparkering

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Hotel Energy?

Innsjekking hos Clarion Hotel Energy er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel Energy?

Prisene hos Clarion Hotel Energy kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Hotel Energy?

På Clarion Hotel Energy finnes følgende romtyper:

 • Familierom
 • Dobbeltrom

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Energy

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Energy

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Energy

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Energy

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Energy

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Energy

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.