Hotell Clarion Hotel Ernst

Book Hotell Clarion Hotel Ernst – Finn tilbud på Clarion Hotel Ernst (Hotell), Kristiansand (Norge)

Hotell Clarion Hotel Ernst

 • Reserver Hotell Clarion Hotel Ernst
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel Ernst 4-stjernershotell

Dette designerhotellet ligger bare 100 meter fra Kristiansands populære shoppinggate Markens Gate, og tilbyr deg en elegant restaurant, gratis tilgang til treningssenteret og badstuen og rom med klimaanlegg og flatskjerm-TV. Clarion Hotel Ernst dateres tilbake til 1858, og har individuelt innredede rom med gratis Wi-Fi og elegante bad med stort speil og moderne innslag av mosaikk. I à la carte-restauranten Ernst Cuisine kan du nyte innovative, økologiske norske retter, mens Bar Barokk byr på kald øl og cocktailer.

Dette designerhotellet ligger bare 100 meter fra Kristiansands populære shoppinggate Markens Gate, og tilbyr deg en elegant restaurant, gratis tilgang til treningssenteret og badstuen og rom med klimaanlegg og flatskjerm-TV.

Har Clarion Hotel Ernst en restaurant?

Clarion Hotel Ernst har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Hotel Ernst?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Hotel Ernst med:

 • Taxi 20 min.

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel Ernst?

Gjester som bor på Clarion Hotel Ernst kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.3).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Kan jeg parkere bil på Clarion Hotel Ernst?

Clarion Hotel Ernst tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Sikker parkeringsplass
 • Gateparkering
 • Garasje

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel Ernst?

Prisene hos Clarion Hotel Ernst kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Ernst

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Ernst

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Ernst

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Ernst

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Ernst

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Ernst

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.